Ynt: csk günlük 08.08.2007
dün danışmanlık şirketi sahbi arkadaşımın yanındaydım. öncesinde birkaç kitapçı dolaşıp parasal zeka isimli bir kitabı aradım ama bulamadım. hepsi sipariş verip getirtiriz dedi. gerek yok dedim. internetten sipariş vereceğim siteler biliyorum ordan alırım diye düşündüm. sonra eve dönüş yolunda " yahu koca Bursa'da bi kitap bulamadım diye konu açtım. hangi kitap derken duyduğum cevapla şok oldum. 2008 eğitim döneminde kitabın yazarını Bursaya aynı konudaki semineri için davet etmeyi planlıyorlarmış. ben kitabını ararken adamı canlı dinleme fırsatı bulacağım diye çok sevindim. istersen kitabı sana ben getirtirim dedi arkadaşım. daha ne isteyeyim ki.
işte devamı:
laf lafı açtı. söz kuraldışı yayınlarına geldi. daha önce bana bir kitap hediye etmişti. Nilgün'den bahsettik. iş ortağı Nilgün'ü şahsen tanıyormuş. bütün workshoplarına da gitti vs diye anlatıyordu. 1-2 ay sonra yeni ofislerine taşınacaklar. güzel bir açılış yapmayı istiyorduk. ben de ' açılışa Nilgün'ü çağırsanıza" dedim. hatta belki kendisiyle Bursa'da bir iki eğitim bile organize edebilirsiniz dedim. bu fikir çok hoşuna gitti. daha ne olsun.
işte devamı:
eve gelişim 22:50 idi. hayal ablanın yayınına ancak yetiştim. dün akşam banttan da olsa Hayal ablanın meditasyonunu sonuna kadar dinledim. uyumadan önce de harika bir imgeleme yaşadım. bilinçli olarak birşey yapmadım. görüntüler kendi kendine canlandı gözümde. uyanıktım ama rüya görür gibiydim.
kendi şirketimi kurmuştum. şu anki firmamdan iki arkadaşım ve sevgili elif malkoç benimle birlikte çalışıyordu. Elif'e iş verdiğim için çok mutluydum. kendisi asistanım olarak çalışıyordu ve gün içinde forumda olanları takip edip gelişmelerden beni haberdar etmek de görevleri arasındaydı. kızını yanında getirebilmesi için firmaya kreş bile açtırmıştım. bu yüzden diğer küçük çocuklu çalışanlar da çok mutluydu.
__________________ COŞKUN'uz eksik olmasın. |