Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
sevgili yasemince, seni bilmem ama beni oralardaki havalar mafetmişti..yalnız...insan günlük güneşlik yerlerdede mafolabilip bu 8 yıl sürebiliyormuş..allahtan kendimizi toparlama gücümüzde var ve bunu fark edebilecek kadar..zekiyiz..günlere güneşlere çıkanların arasındasın..müzikleri dinlerken bende kafama göre takıldım içsel olarak neye ihtiyacımız olduğunu biliyoruz ve ona göre hareket ediyoruz..meditasyonlara katılman çok güzel..ve ben iyiki..bu gün yapacağımız meditasyondaki enerji toplamayı ve dağıtmayı en sona doğru yazmışım..sen ona mutlaka yetişirsin...böyle devam et ve daha iyi haberlerini bizimle paylaş çocuklarınıda benim yerime şöööyle göğsüne bastıra bastıra öp..iyiki varlar..dünyaya bebek getiren kadın dünyanın en akıllı insanıdır...saygılar.. |
tskler hayal ablacigim.. gercekden almanyanin havasi insani cok etkiliyor olumsuz yönde tabiki düsününki hicbir mevsimi oldugu gibi yasamiyorsunuz tipki suanda oldugu gibi agustosa girmemize ragmen almanyada yagmur yagiyor özelikle benim kaldigim yerin havasi gri yagmurlu ve sisli insanlar yagmur duasina cikarken bizlerinde duasi biraz günes oluyor hayal ablacigim dün programina yetisdim cok duygulu bir o kadarda rahatlaticiydi kendimi cok veremiyorum sanirim okuldaki konularin kafamda dönmesinden kaynaklaniyor sesindeki sakinlik rahatlik ve derinlik beni cok olumlu yönde etkiliyor sanirim zamanla kendimi verecegim ... buarada nice yillara dogum günün kutlu olsun yasamin tüm güzelikleri seninle olsun hayal ablacigim
![s4567](images/smilies/44.gif)
sevgiler yasemin