Ynt: Bugle'ın Yeri.. büyük konuşma ayşeciiiim
bakıyorsun her şeyiyle ilgileniyorsun, büyütüyorsun..eh mutlaka bir yerlerede getiriyorsun..karınca kararınca...sonra ben babama gitmek istiyorum demiyorlar zaten...boşanmaya rağmen babalarıyla birlikte oldukları için bizim unuttuğumz yabancılaştığımız adamları onlar bizden iyi tanıyorlar...yıllar içinde babaları hakkında anlattıklarına asla önem vermediğimizi düşünüyoruz...boşandıkya asla kaale almıyoruz..onlar hakkında duyduklarımızı...sanki yoklar...asla ben babama gidicem demiyor çocuklarımız..ama bu kadar iyi yetişmiş çocukları bırakırlarmı...önce hafiften başlıyor..işte gelsende yardımcı olsakda birbirimize diye...çocuk ı..ıh diyor...başlıyor bir takım yaptırımlar uygulanmaya...hani o kaale almadığın anılar varya kelimesi kelimesine hafızanda canlanıyor...höööt dur bakalım diyorsun..ben bu çocuuu sen köreltesin diye büyütmedim...o, özgürdür, gidecek ama gittiği yer asla senin yanın olmayacak çünkü sen kendini asla geliştirmedin...(laf aramızda, genelde bıraktığımız yerde otluyorlar) işte böyle bebeğim..sen en iyisi planlarını bu senaryoya göre yap...öyle çocuğun söylemesiyle olmuyor..benimki o zaman sülalenin tek erkek çocuğuydu...henüz diğerleri doğmamamıştı...nedense devenin sevmediği ot burnunun dibinde biter ya birde kayınpederin kopyası oldumu köftehor..rahmetli nur içinde yatsın..benden nefret ediyor ama benim oğlum bir başka gözünde.. benden soğutmak için neler yapıyor...düşündüm...bu böyle olmayacak..onlar kalabalıklar en azından babasıdır..peşinden koşar erkek çocuğunun...dedim bir hafta peşinden koşamadılar...ve geri gönderdiler..iyiki göndermişim...iyiki geri göndermişler...o bir hafta içinde ben bodrum,marmaris,alanya antalya,(atölyede ürettiğimiz malları pazarlıyodum..).tc cumhuriyetine sığamadım..ne tatlı yiyebildim..ne acı..perşembenin gelişi çarşambadan belli oluyor..şu anda bak ne kadar baba..en azından standartları tutturuyorsa mesele yok..ama nerdeeee...kendini kimseye adama zaten...ama planlarını çocuğunla birlikte yapmanı tavsiye ederim..sonra çok daha büyük problemlerle yine bizler uğraşıyoruz..ben boşandığımda tam 75 boşanmış kadındık.bunalıp birazda babası ilgilensin diyenler çok yanıldılar....bende hayatımı çocuğuma adamadım..tekrar evlenmemek benim tercihimdi..evimde erkek tatavası çekemem dedim..hala daha çekemem...ama planlarımı daima, çocuğum asla yanımdan ayrılmayacakmış gibi yaptım(ayrılacağını bildiğim halde üni vs.vs.) bugle haklı çocuğunu gelinine hazırla hem sen rahat edersin hemde ilgili olan ve olacak olan herkes..sevgiler.. |