Ynt: nasıl affedeyim Sevgili Esra yaşadıkların kolay değil ama öncelikle babanın yeni arkadaşından o kadın olarak söz etme lütfen o insana saygı duymalısın sevmek zorunda değilsin ama bunun bilincinde ol saygını asla kaybetme önce kendine sonra çevrene. Benimde aile ayrı hatta daha da kötüsü günlüğümüde okursan ben hiç olmadık yerde 2. eşini annemin eski karısıyla 12 yaşımda yakaladım bunun ağır yükünü anlatamam tedaviler bile gördüm. Onun ötesinde ben 15 yıldır öz babamı görmedim şimdi onu bulmaya çalışıyoruz sana bunları yazıyorum benim önerilerime kulak ver benim bir zaman yapamadıklarımı sen yap.... Babnla otur konuş içinde ne olursa olsun ama öfkelenmeden ona anlat asla yaşadıklarını ailene karşı suçlama kullanma onlarında neler yaşadığını bilmiyorsun. Babanla yaşamak zorunda değilsin ama kötü bitirme ilişkini Mutlu huzurlu olduğun yerde yaşa olur mu Ben yıllarca yalnız yaşadım inan daha zor bunları yapmak senin hayatında iyi bir izlenim bırakacak. Daha fazla uzatmadan sana önerim arayı bulmaya çalış ve asla saygını kaybetme |