Ynt: bir deney yapıyorum müslim efendiiii....müslim efendi...ahhhh..ah müslim efendi..dertlerimin dermanı müslim efendi...ahhh ah yandım ben müslim efendiii...ciğerlerim yanıyooor...gözümün nuru..ciğerimin sağ köşesi gitti elimden...yardım et müslim efendi...dur kadın dur...bi soluklan anlat ne oldu...aaah ah müslim efendi...benim oğlanı biliyosun...büyüye inanamaz..nazara inanmaaaz...buldu bi kız evlendi...yalvardım..yapma oolum...etme ooolum..diye dinletemedim...yaptı tabiii büyüleri..oğlanı benden soğuttu...biz bilmeyiz böyle şryler...hiiiç haberimiz yoktur...bak dinin hakkı için söööle...beni bir kere bile kötülük için gördünmü karşında...yok canııım senin pırlanta gibi kalbin vardır..sen bikere bana geldin...kaynanan evden gitsin diye yaptık...tamamen iyi niyetle...kadın kendi evini açtı fenamı...ondan sonra bidaa geldin...kocanın ortağı gitsin diye eh o biraz şaibeli gitti..ondan soooona...amn müslim efendiii..bırak şimdi bunları...kurtar çocuuuumu...kız büyü yapıyormuş ve senin üzerinde deney yapıyorum..diyede söööölüyomuş...yüzsüz yüzsüz...aaaah ah zamane işte eskiden olsaa gizli gizli ee herneyse ..şimdi biz kendi işimize bakalım...fırsat bu fırsat kurtaralım evladımı...şimdi bak bu kız sana büyü yapıyor dediğimde..ne alkası var anne yaa..dedi...bilinçaltı telkinmiymiş...bööle bişey söööledi..duyurmadan yapıyormuş...atakanmıymış ..ismi atacanmıymış...bi çocuk varmış..ona hazırlatıyolarmış...istersen özelde yapıyormuş...müslim efendi...sen daha uyu bunlar adama göbek attıra attıra büyü yapıyorlaaar...aaaah ah ben nerelere gideyim...o atakan hınzırı kadınlarla bir olmuş...insaları göbek attıra attıra değiştiriyormuş...oğullarımız elden gidiyor müslim efendi sen burda koyun gibi yüzüme bakıyorsun...meeee diyerekten....arkası yarın |