SOLAK ÜNLÜLER Arkadaşlar bende Solakım,aramızda başka solak olan var mı?
Sizinle şu yazıyı paylaşmak istiyorum:
FARKLILIK;
Sizde dünyada yaşayan %4 lük farklı dilimdesiniz. Evet solaksınız ve kendinizi %96 lık çogunluktan farklı hissediyorsunuz. Çünkü siz farklısınız.
*Onlar sağ elini kullanıyor ve beyinlerinin sol lopuyla algılıyorlar.
*Siz sol elinizi kullanıyor ve beyninizin sağ lopuyla algılıyorsunuz.
Onlar tüm aletleri çok kolay kullanıyor. Çünkü bu aletler onların kullanımına uygun olarak tasarlanmış.
*Siz defter kalemi bile kolay kullanamadını. Çünkü en ihtiyaç duyulan temel malzemeler bile kullanmak için daha fazla enerji harcadınız çünkü size uygun olarak tasarlanmamışlardı.
*Onlar çalmak istedikleri müzik aletlerini her yerde bulabilirler.
* Siz ise çalmak istediğiniz müzik aletini özel olarak yaptırmak zorundasınız.
*Onlar cep telefonlarını istediği gibi kullanabilir.
*Siz kullanımınıza ters olarak dizilmiş tuşlarla uğraşırsınız.
*Onlar kahveyi fincana istediği gibi koyar.
*Siz cezveyi ters çevirirsiniz.
*Onlar cetvel kalem defter makas vb.aletleri rahatlıka kullanır.
*Oysa sizin için bunlar bazen kabusa dönüşebilir.
AMA
Siz tüm bu zorlukalara ragmen ayrıcalıklı yaratıldınız tıpkı:
BÜYÜK İSKENDER
NAPOLYON
MİCHELANGELO
LEONARDO DA VİNCİ
MOZART
BEETHOVEN
EİNSTEN
PİCASSO
BİLL CLİNTON
ROBERT DE NİRO
KEANU REEVES
JİMMY HENDRİX
KURT COBAİN
MARLYN MONROE
GRETA GARBO
CHARLİE CHAPLİN
MARK TWAİN
FİDEL CASTRO
BOB DYLAN
PETER FONDA
WHOPİ GOLDBERG
PAUL MCCARTNEY
PHİL COLLİNS
ARİF SAĞ
SERGEN YALÇIN
CENGİZ ÇANDAR
DERYA BAYKAL
GÜLSE BİRSEL,... v.s. gibi.
ALINTIDIR Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |