Alıntı:
csk Nickli Üyeden Alıntı
şu bir gerçek ki, paylaşmaya başladıktan sonra daha bir hızlanmaya başladı geri dönüşler. hani algıda seçicilik denir ya belki öyle belki gerçekten hızlandı. ama artık antemlerim daha açık, daha çok sinyal alıyor daha çok sinyal yolluyorum. ve sürekli bu konularla haşır neşir olma, beynimin her taşın altında çekim yasasını arama faaliyeti, sonuçta çekim yasasının daha çok hayatımın içinde yer almasına ve mıknatısa dönüşmeme yardımcı oluyor. kartopu misali karda yuvarlandıkça daha çok büyüyor çekimler. |
haklısın ben de önceleri çekim yasası nedir bilmeden uygulamışım tabi bu yaptığımızın adı tartışılır mesala bundan 3 4 sene önce şarkıları hayalimde arkadaşlarımın önünde söylüyordum ama benim yapımdan dolayı bu zor görünüyordu 1 2 sene sonra bunu yaşarken buldum kendimi daha sonra kendimi doğaçlama yaparken hayal etmiştim oda ben farkına varmadan gerçekleşti halbuki bu yetenek bana inanılmaz gibi görünüyordu ama oldu işte parçalarımdan birinin radyoda çalmasını hayal ediyordum çok amatörcede olsa oldu işte şimdide kendimi onbinlerin önünde konser verirken dünyanın en ünlü rapçileriyle düet yaparken görüp duruyorum hadi bakalım hayırlısı