Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2007, 02:52 PM   #17 (permalink)
periprensesi
Çevirmen

Tesekkür: 0
18 Mesajinıza toplam 105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
periprensesi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler

2 ay boyunca etki goremeyen periprensesinden son haberler
wave

fiziksel olarak hic bir fark hissetmeyen ben bugun yaptigim sunumda gayet basariliydim. hocanin sordugu her soruya hizli hizli teklemeden cevap verdim. aslnda sunuma hazirlanirken cok heyecanliydim. sunum ingilizce hazirlanmali akici bir ingilizceyle dogru olarak teklemeden anlatilmaliydi. ( hocamiz her universitede olan efsanelerden biridir, sunum yapanlari oksurdu diye disari attigi bile soyleniyor, esneyenleri attigini gozumle gordum. )
neyse ilk grubu haslayip yerine oturttu ve biz ciktik sozcu bendim, konuyu anlatmaya basladim;hoca surekli sunuma karistigi icin konu karmakarisik oldu sık sık da soru sordu hepsine catir catir ve duzgun ingilizceyle cevap verdim. normalde ben o hocanin karsisinda kekelenmeden turkce bile konusamiyordum valla atakanbey hoca ekpuan verirse yarisi sizin hakkiniz. bana son zamanlarda ne oldu bilmiyorum telkinleri duzenli bile dinlemiyorum ama kendimdeki degisikler artik cok bariz.
ne yapsam da size sevincimi ve minnetarligimi anlatsam bilmiyorum ki atakan bey
periprensesi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla