01-01-2009, 09:22 PM
|
#2 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Merhaba.
Öncelikle yanımıza hoşgeldiniz.
Telkinleri dinlerken bu şekilde dalgalanmalar çok normal.Bu aslında aşama kaydettiğinizin bir belirtisi.
Telkinleri bırakmanız çok yerinde bir karar değil maalesef.Dinlerken çok sonuca odaklı kalmamanız gelişim sürecinizi destekleyecektir.En önemlisi dinlerken kendimizi bazı şeylerden soyutlamamız gerekmıyor.
Televizyon izlerken de,uyurken de,kitap okurken veya internette gezerken de dinleyebilirsiniz.
Değişim uzun bir süreç.İstikrarlı olmayı gerektiriyor.Hayatımızda kendimize olan güvensizliğimiz ya da suçluluk duygularımız nasıl 1 haftada oluşmuyorsa 1 haftada gitmesini de bekleyemeyiz öyle değil mi?
Size tavsiyem ego+suçluluk telkinlerini tekrar listenize eklemeniz ve sonuca odaklı olmadan dinlemeniz.
Bu arada sitede size incelemeniz için aşağıda link veriyorum.Vaktiniz olduğunda inceleyebilirsiniz.
Sevgiler. Bilinçaltının Bilinmeyenleri - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri http://www.hayatimdegisti.com/forum/...me-sanati.html
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |