1 ton şey yazmıştım ama pc reset attı boşa gitti hepsi:)
Neyse yine hatırladıklarımı paylaşayım...
Bence sitede yazan "ben bir haftada değiştim,2 günde etkileri görmeye başladım,2 haftada etkiler inanılmaz" vb. yazılara pek takılma derim...Çünkü bende aynısını yaptım sonra birdaha toparlayamadım... özgüveni çok değil biraz eksik olan bir insan telkinleri dinlediğinde çok çabuk etki görebilir...Fakat aşırı içine kapanık olanların işi biraz daha zordur(zaman bakımından)fakat etkiler ortaya çıkmaya başladığında çok büyük bir haz da yaşarsın sonucu...Bir de şöyle bir önerim var bence birdaha ben içine kapanık bierisiyim,ben çekingenim vb. cümleleri ne yaz nede söyle olurmu?çünkü bu senin böyle olduğunu düşünmeni sağlar...değişim iç dünyadan başlar eğer öyle değilsen bile olman gerektiği gibi olduğunu düşünmelisin...7-8 ay disiplinli ibr çalışma yapmanı öneririm...Çünkü kolay bişey değil dediğim gibi içinde bu düşünce kalıbı altında bir dağ oluşmuş ve bunu delmen gerekicek anlıyormusun dostum beni?bide gece yatağa girerken her akşam değişeceğini düşün nasıl olacağını bilmene gerek yok ne bilim de ki bu telkinler beni değiştiricek ve gerçekten de öyle olacaktır eğer bunları yaparsan garanti veririm sonuca ulaşacağına...
__________________ -Want 2wi N- ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN |