Alıntı:
yasemince Nickli Üyeden Alıntı
evettt bayadir yazmiyordum günlügüme salonu badana yaptim neden bende bilmiyorum koyu yesildi beyaza boyadim simdilik beyaz duvarlar kullanayim...telkinleri dinlyiorum neye ihtiyacim olursa onu dinlemeye devam ediyorum ..kararlarim daha net iafadelerim cok kararli gelyior bana dik yürümeye calsiyorum simdlik cok iyi gidiyor hersey dersleride kavrayabildim ilk günler cok zor gelmisti derslerim agirlasiyor ve yogunlaiyor kitablara kafayi gömüyorum birde bakmisim sabah olmus günlük telas zaten devam ediyor cocukalri okula yolla geri kresden al yemek yap surayi topla ders calis kütüphaneye git vs derken günlerin gectigini farketmiyorum bile ..basimda bi halbur sorun var aslinda suan cok depresiv olmam gerekir ama olmuyor yani telkinlerden mi bilmiyorum esimle sürekli sorun yasayan biriyim önceleri aglar üzülür tavir yapardim simdi öyle degilim nasil anlatsam aslinda sorun büyük ama ben cok normalmis gibi davraniyorum ya bu durumu anlatacak kelime bulamiyorum .. ama bi tuahfim iste cok takmiyorum aldirmiyorum öyle bisey oldum iste artik telkinlerdenmi yoksa yogunlukdanmi bilemiyorum .... dusun |
Özellikle ego güçlendirici telkinin boyle bir etkisi olduğunu bir çok üyemiz belirtti.Daha önceden kolayca yıkılabileceğiniz üzülebileceğiniz olaylara karşı çok daha sakin olabiliyor ve kendinizi eskisi kadar kolay depresif ve kötü hissedemiyorsunuz...
Oldukça sevindirici boyle etkileri kisa sürede hissetmeniz...