sevgili neşeli yazdığın cümleler beynime kazındı resmen fakat nasıl bir yorum yada fikir beyan etmem gerektiği konusunda tereddütlerim oldugundan ilk okuduğumda cevap yazmaktan çekinmiştim.. lakin gördüğüm kadarıyla sen bu durumu bir nevi ilgisizlik olarak yorumladın gibi geldi bana bilmeni isterim ki öyle bir durum söz konusu deil
her şeyden önce sen degerlisin bunu iyice anlamanı isterim. durusun,bakışın, yorumun,yürüttüğün mantığınla sen bir bütünsün... hayatımızda mutlaka yaşadığımız olumsuzluklar vardır bunlar çogunlukla yaşadığımız bir durum... bizim birey olarak yapabileceğimiz en doğru adım bunun gelir geçer bir dönem olduğunu kabul edip telaşa kapılmamak sanal sürücü asil sürücüye baskı uyguluyor onu kışkırtıyor zıtlıklar yaratıyorsa ve asil sürücü kendini baskı altında hissediyorsa yapacagı sey derin derin nefes alıp anını düşünmesi 1 saniye öncesi deil 1 saniye sonrası deil o anı yaşaması... ben bunun çok yararını gördüm ilk başlarda uygulamakta zorlandım o baskı anında sanal sürücüye patronun kim oldugunu öğretmek gerek 44 ve sen eminim ona kimin patron oldugunu göstereceksin... kaynagı yüreğin olan manevi gücün farkında ol lütfen... ve sakın unutma olumsuzluklara onları düşünerek enerji verme tersini yap onları düşünme... ve anını yaşa göreceksin herşey daha güzel olacak bunların hepicigi gececek ve sen hakettiğin mutluluga erişeceksin 44 sevgiler.... 44