Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2007, 11:57 AM   #39 (permalink)
yasemince
Teğmen

Tesekkür: 0
26 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasemince is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Ince Ince Yasemince...

bugun aksam okul var ama hicc gidesim gelmiyor cok yorgunum haftasonu dolap tasiyip kurdum hemde kendi basima simdi agrilarini cekiyorum telkinlere devam ediyorum ...muzik zevkim tamamen degisti klassk ve rock dinlyiorum dusun önceden koyu bir neset ertasi hayrani olan ben alla alla kendime buaralar hayret ediyorum ya ablam zaten anlamaya calisiyor ..yasemin neoldu sana diyor biraz bahsettim ablama burdaki konulardan ama ablam töbee töbeee degince kapadim hemen konuyu ..kendimi cok iyi hissediyorum ..kararli ve kendinden emin ..rotami belirlemis kaptan gibiyim istikrarli ve hedefe ulasmanin keyfi icerisinde... annem ariyor sürekli sorunlardan bahsediyor.. ya ciddi olmam mümkün degil ya gülüyorum yada baska konu aciyorum annemde kem küm edip kapatiyor super ya buarada gecen gün kizim okuldan geldi ama aglamkli bi sekilde anne bisey diyecegim ama neolur kizma dedi dedim yok kizmam kizim gercekdenmi anne dedi evet kizim kizmam sen söyle anne ögretmenimin yazdigi kagidi oku aldim ve okudum annnnaaaa kizim kopya cekmis shoockkk oldum ama icimden gülmek geldi tipki annesi masllah hick demis burnumdan düsmüs diye gecirdim icimden tabiki kizima kopya cekmenin diger ögrencilere karsi adil olmadigini falan anlattim göbegim catlati ama yaaaaa ya ne zormus icimden aaa kizim hadi kopya cekiyorsun bunu anlyiorumda niye yakalniyorsun diye gecirdim testi yeniden yazmak zorunda kalmis ve sonuc husran simdi ana kiz ders calisiyoruz cok calismamizz lazimmmm
yasemince isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla