Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2009, 04:28 PM   #12 (permalink)
peyker
Guest

teşekkür ederim...

Alıntı:
Yanlız hiç bir zaman kendimi o kral çıplak hikayesinde ki terzilerden biri olarak düşünmedim.
asla böyle bir atıfta bulunmak istemedim... kaldı ki o terziler -her ne kadar yaptıkları bize doğru gelmese de- mesleklerini, yani -af buyrun- dolandırıcılığı yapıyorlar... ayıplasak da suçlayamayız.. (kaldı ki burada ticari hiçbir amaç olmadığı için de zaten siz o terzilerden olamazsınız :))

beni asıl "kral" veya "eşrafındakiler"den biri olmak endişelendirdiği için aklıma geliveren bu örneği verdim... yani derdim sadece kendimle...

son bir soru -ki bu da gerçekten önemli benim için- sorabilir miyim:

forumda yazılanları tek tek okuyorum, bitmedi ama hepsini bitireceğim.. "kendi dinlerken etrafındaki insanların da dolaylı olarak dinleyip, istem dışı etkilenmesinden endişe edenler " vardı ve bu durumu soruyorlardı... verilen cevaplar ise, "merak etmeyin, kimse isteği olmadan telkinlerden etkilenmez" şeklinde idi...

birkaç yerde bu soru-cevap karşıma çıktı ve ben de sormak istiyordum ki "çocuklarıma kendine güven ve sınav kaygısı ile ilgili telkinlerden -açıklama yapmadan-uyurken- dinletmeyi düşünüyorum, istem dışı olduğu için etkisi olmaz mı?" diye...

yukarıda demişsiniz ki:

Alıntı:
Telkin dinlediklerini bilmeden dinleyenlerde bile değişimler oldu ki bu da inançla yani bir şeylere şartlanmakla değil subliminal telkinler sayesinde değişimlerin olduğunu gösteriyor.
forumlarda rastladığım cevaplar sorum ve çözüm için "OLMAZ" diyor ama yukarıda alıntıladığım ifadelerinizden "OLUR" mesajını aldım ve kafam karıştı açıkçası...

cevaplarsanız çok sevineceğim,
teşekkürlerimle...