teşekkür ederim...
Alıntı:
Yanlız hiç bir zaman kendimi o kral çıplak hikayesinde ki terzilerden biri olarak düşünmedim.
|
asla böyle bir atıfta bulunmak istemedim... kaldı ki o terziler -her ne kadar yaptıkları bize doğru gelmese de- mesleklerini, yani -af buyrun- dolandırıcılığı yapıyorlar... ayıplasak da suçlayamayız.. (kaldı ki burada ticari hiçbir amaç olmadığı için de zaten siz o terzilerden olamazsınız :))
beni asıl
"kral" veya
"eşrafındakiler"den biri olmak endişelendirdiği için aklıma geliveren bu örneği verdim... yani derdim sadece kendimle...
son bir soru -ki bu da gerçekten önemli benim için- sorabilir miyim:
forumda yazılanları tek tek okuyorum, bitmedi ama hepsini bitireceğim..
"kendi dinlerken etrafındaki insanların da dolaylı olarak dinleyip, istem dışı etkilenmesinden endişe edenler " vardı ve bu durumu soruyorlardı... verilen cevaplar ise,
"merak etmeyin, kimse isteği olmadan telkinlerden etkilenmez" şeklinde idi...
birkaç yerde bu soru-cevap karşıma çıktı ve ben de sormak istiyordum ki
"çocuklarıma kendine güven ve sınav kaygısı ile ilgili telkinlerden -açıklama yapmadan-uyurken- dinletmeyi düşünüyorum, istem dışı olduğu için etkisi olmaz mı?" diye...
yukarıda demişsiniz ki:
Alıntı:
Telkin dinlediklerini bilmeden dinleyenlerde bile değişimler oldu ki bu da inançla yani bir şeylere şartlanmakla değil subliminal telkinler sayesinde değişimlerin olduğunu gösteriyor.
|
forumlarda rastladığım cevaplar sorum ve çözüm için "OLMAZ" diyor ama yukarıda alıntıladığım ifadelerinizden "OLUR" mesajını aldım ve kafam karıştı açıkçası...
cevaplarsanız çok sevineceğim,
teşekkürlerimle...