Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2009, 05:22 PM   #13 (permalink)
banu
Üsteğmen

banu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,531
181 Mesajinıza toplam 1,120 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
banu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to all

Alıntı:
peyker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkür ederim...

asla böyle bir atıfta bulunmak istemedim... kaldı ki o terziler -her ne kadar yaptıkları bize doğru gelmese de- mesleklerini, yani -af buyrun- dolandırıcılığı yapıyorlar... ayıplasak da suçlayamayız.. (kaldı ki burada ticari hiçbir amaç olmadığı için de zaten siz o terzilerden olamazsınız :))

beni asıl "kral" veya "eşrafındakiler"den biri olmak endişelendirdiği için aklıma geliveren bu örneği verdim... yani derdim sadece kendimle...

son bir soru -ki bu da gerçekten önemli benim için- sorabilir miyim:

forumda yazılanları tek tek okuyorum, bitmedi ama hepsini bitireceğim.. "kendi dinlerken etrafındaki insanların da dolaylı olarak dinleyip, istem dışı etkilenmesinden endişe edenler " vardı ve bu durumu soruyorlardı... verilen cevaplar ise, "merak etmeyin, kimse isteği olmadan telkinlerden etkilenmez" şeklinde idi...

birkaç yerde bu soru-cevap karşıma çıktı ve ben de sormak istiyordum ki "çocuklarıma kendine güven ve sınav kaygısı ile ilgili telkinlerden -açıklama yapmadan-uyurken- dinletmeyi düşünüyorum, istem dışı olduğu için etkisi olmaz mı?" diye...

yukarıda demişsiniz ki:

forumlarda rastladığım cevaplar sorum ve çözüm için "OLMAZ" diyor ama yukarıda alıntıladığım ifadelerinizden "OLUR" mesajını aldım ve kafam karıştı açıkçası...

cevaplarsanız çok sevineceğim,
teşekkürlerimle...
sevgili peyker, kesinlikle işe yarıyor.bu sana yazdığım 2. mesaj ilki daha ayrıntılı idi fakat silindi:(ama kısaca sana şunu söylemek istiyoum.15 sene önce yaşadığım ve o günlerde çok etkilenmemeye çalıştığım ve sonrasında unuttuğum bir olayı geceleri değişik şekilleriyle rüyalarımda görüyorum.bence bu ilginç, çünkü ben o günlerde 'bu konuyu önemsemiycem çünkü, önemsersem dağılırım' diye düşünerek kendimi bir şekilde oyalayıp, o konudan uzaklaştırmıştım.sonrasında da unutttuuummmm gitti.yani ben öyle sanmışım.demek hiç de unutmamışım ve beynimde tüm canlılığıyla yaşıyormuş ki; ben telkinlerden sonra b unu rüyamda görmeye başladım.e demek telkinler de işe yarıyor:)peykercim ben kendimi okadar iyi hissediyorum ki; kralın üstünde ne olduğunun bir önemi yok; keşke o masaldaki kral ve diğerleri de bu telkinleri dinleyebilselerdi...hiç kimse zekasından şüpheye düşmez ve kralın çıplak olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirdi sanırım:)))huzuru bulman dilekleriyle...sevgiyle kal:)
banu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla