Alıntı:
peyker Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim...
asla böyle bir atıfta bulunmak istemedim... kaldı ki o terziler -her ne kadar yaptıkları bize doğru gelmese de- mesleklerini, yani -af buyrun- dolandırıcılığı yapıyorlar... ayıplasak da suçlayamayız.. (kaldı ki burada ticari hiçbir amaç olmadığı için de zaten siz o terzilerden olamazsınız :))
beni asıl "kral" veya "eşrafındakiler"den biri olmak endişelendirdiği için aklıma geliveren bu örneği verdim... yani derdim sadece kendimle... son bir soru -ki bu da gerçekten önemli benim için- sorabilir miyim:
forumda yazılanları tek tek okuyorum, bitmedi ama hepsini bitireceğim.. "kendi dinlerken etrafındaki insanların da dolaylı olarak dinleyip, istem dışı etkilenmesinden endişe edenler " vardı ve bu durumu soruyorlardı... verilen cevaplar ise, "merak etmeyin, kimse isteği olmadan telkinlerden etkilenmez" şeklinde idi...
birkaç yerde bu soru-cevap karşıma çıktı ve ben de sormak istiyordum ki "çocuklarıma kendine güven ve sınav kaygısı ile ilgili telkinlerden -açıklama yapmadan-uyurken- dinletmeyi düşünüyorum, istem dışı olduğu için etkisi olmaz mı?" diye...
yukarıda demişsiniz ki:
forumlarda rastladığım cevaplar sorum ve çözüm için "OLMAZ" diyor ama yukarıda alıntıladığım ifadelerinizden "OLUR" mesajını aldım ve kafam karıştı açıkçası...
cevaplarsanız çok sevineceğim,
teşekkürlerimle... |
sevgili peyker, kesinlikle işe yarıyor.bu sana yazdığım 2. mesaj ilki daha ayrıntılı idi fakat silindi:(ama kısaca sana şunu söylemek istiyoum.15 sene önce yaşadığım ve o günlerde çok etkilenmemeye çalıştığım ve sonrasında unuttuğum bir olayı geceleri değişik şekilleriyle rüyalarımda görüyorum.bence bu ilginç, çünkü ben o günlerde 'bu konuyu önemsemiycem çünkü, önemsersem dağılırım' diye düşünerek kendimi bir şekilde oyalayıp, o konudan uzaklaştırmıştım.sonrasında da unutttuuummmm gitti.yani ben öyle sanmışım.demek hiç de unutmamışım ve beynimde tüm canlılığıyla yaşıyormuş ki; ben telkinlerden sonra b unu rüyamda görmeye başladım.e demek telkinler de işe yarıyor:)peykercim ben kendimi okadar iyi hissediyorum ki; kralın üstünde ne olduğunun bir önemi yok; keşke o masaldaki kral ve diğerleri de bu telkinleri dinleyebilselerdi...hiç kimse zekasından şüpheye düşmez ve kralın çıplak olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirdi sanırım:)))huzuru bulman dilekleriyle...sevgiyle kal:)