Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2009, 03:45 AM   #243 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile geçmiş olsun

canım benim uff mu oldun sen ..
kıyamam ben sana ..

2009 a köklü bir değişiklik ile başlıyorsun.. bu iyiye işaret tatlım.. ne zamandır ertelediğin işler biraz acı bir yoldan da olsa senden arınıyor ve yerini sağlığa sıhate ferahlığa bırakıyor..

duygusal arınmalarımızda böyledir aslında..
bizi üzecek bir takım şeyler yaşarız ancak korkumuzla yüzleşip kökten sorunu halletmek yerine önce erteleriz fazla rahatsılık vermediği için.. beklemeye alırız.. sonra bir gün hiç olmayacak yerde karşımıza çıkar ağrı kesici alırız bastırmak için..

duygularımızı ruhumumuzu bedenimizi şiflandırırken uygulamamız gereken önemli bir noktaya dikkat çekiyor aslında başına gelen bu tatsız durum tatlım.. acıda olsa gerçeği kabullenip çözüm için emek vermeliyiz.. yoksa çabalarımız boşa gider..

tekrar geçmiş olsun tatlım.. tüm kalbimle bir an evvel iyileşmen için yanındayım..

sevgiler..