Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-08-2007, 08:13 AM   #2 (permalink)
pufiduk

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pufiduk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Üşenme Erteleme Vazgeçme Öğrenciler İçin Video

kişisel gelişim ,nlp,motivasyon teknikleri dahil hayatı dilediğiniz şekilde yaşayabileceğinize dair fikirler sunan pek çok kitap okumuş olmama rağmen,başladığım noktadan çok da uzakda değilim.(telkin mp3 lerini henüz bu gruba katmadım)kendi çapımda ,öğrendiklerimi hayata geçirmek için az uğraş vermediğimi de söylemeliyim,buna ciddi mesai harcadım.geldiğim noktaysa şu,kendilerini sıfatlandırmak için kelime kullanırsam ,kapasiteleri sayesinde bunu da doğru değerlendiremeyecek bir grup insan figürü ve başka bir grup bilinmeyen nedenlerden şanslı insanlar için bunlar miad olabiliyor(istatistiksel olarak manalı bulmadığım bir oran da olsa).
ama buna bel bağlayacak kadar umutsuz ve arayış içinde olanların 'çoğu' (sadece iyi niyet göstergesi)için, sadece zaman kaybı daha kötüsü umut kaybı oluyor(oldu).bazen insan uçurumun dibindeyken yukarıdan bir ip atılsın,ucu çok sağlam bir kayaya bağlı olsun ve ona tutunarak çıkayım ister,çünkü ancak bunu yapacak gücü kalmıştır.oysa sunulan öneriler mancınık geliştirmeye,yada tünel kazmaya yönelik oluyor...
yine de herkesin umduğunu bulmasını da manasız bir heidi ruhuyla istiyorum .
pufiduk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla