Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-08-2007, 09:24 AM   #2 (permalink)
dost78
Teğmen

Tesekkür: 0
24 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dost78 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: izmirden slmlarrr - ikinci hayatımı sizlerle yaşamaya geldimm

Alıntı:
BHTYR_VFR Nickli Üyeden Alıntı
ikinci hayatımı sizlerle yaşamaya geldimm, yanlış anlaşılmasın kaza yaptım ve ikinci şansımı kullanıyorum, ewde zaman geçirmek için sanalda surf yaparken karsıma çıkan bu forum/portal çok hoşuma gitti

her nekadar rock dinlesemde neyin büyülü sesine de aşığım, hele telkinleri okuyunca beynimde şimşekler çaktı, vallah ben bunu daha önce düşünmüştüm fakat hojam benden önce düşünceyi gercekleştirmişş

birkaç gündür forumunuzda geziniyorum epeyce yazı okudum, paylasımlar guzel olmuş, elimden geldiğince paylaşımlarda bulunmaya calışacagım

hele gezilere bi katılayım, elimde foto makinamla kareleri yakalayıp foruma taşıyacam ki, gelmeyenler neler kacırdıklarını görsunler bakalım . eglenmesinide bilen kişilerle eglenmenin keyfine doyum olmaz
Ney sesini bende çok seviyorum,hatta bir Ney aldım fakat üflemesini henüz tam öğrenemedim

Fotoğraf çekmek gerçekten çok güzel bir hobi,hayatındaki ve çevrendeki güzelliklerin daha başka bir farkına varıyorsun,fotoğraf gözüyle etrafına baktığında kaçırdığın ayrıntıları yakalıyorsun,ben amatör olarak fotoğraf çekiyorum,abim bu konuda profesyonel ondan çok şey öğreniyorum,abim ressamlıktan geldiği için ve bir TV kanalında çalıştığı için bu konuda çok daha iyi

Yeni aldığım mp3 playerimle gezerken new age ve ney telkin dinlemekte ayrı bir keyif
dost78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla