Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2009, 03:38 PM   #12 (permalink)
banu
Üsteğmen

banu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,531
181 Mesajinıza toplam 1,120 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
banu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to all
Standart banunun 8. günü

herkese tekrar selamlar...sanırım günlüğe buradan devam ediliyor:)
dün gece rüyamda şu 6 ay önce beni üzen daha doğrusu, üzmesine izin vermemek için elimden gelen herşeyi yaptığım; o günlerden 3 ay sonra inanılmaz bir şekilde patlak veren) olayın başkahramanlarını rüyamda gördüm...(sevimsiz bir rüyaydı, tıpkı gerçek hayattaki gibi,onunla karşılaşmak istemiyordum,herzaman yaptığım gibi karşılaşmamak için yollarımı değiştiriyordum ama bir yandan da ne yapıyor, benim verdiğim cezadan payını aldı mı, pişman mı gibi şeyleri gerçek hayatta nasıl merak ediyorsam, rüyada da aynı şekilde merak edip evine girdim gizlice ve sonunda yakalandım, fazla yüz vermeden sırtım yarı dönük çok az konuştum rüyamda)umarım bu iyiye işarettir ve ben, bu yükü üzerimden en kısa sürede atarım.sabah doğal olarak neşesiz uyandım, çünkü karşı tarafı cezalandırmak için, gerçek hayatta hiç yüzleşmedim.itiraf edeyim cesaretim de yok zaten..seyrekde olsa karşılaştığımızda hiçbir iletişime geçmiyorum.ama 1 saat kadar önce bir kez daha karşılaştık.bu moralimi bozmadı diyemem, ama etkisi 25 dakika kadar sürdü.(beklenen 2 gün sürmesi idi).bunu da iyiye işaret...bu konuyu beynimde biran önce halledip, daha derinlerde yatan sorunlara yönelik köklü bir temizlik yapma umudundayım:)veee tüm bunlara rağmen kendimi güçlü ve dik hissediyorum.gerginliğim günlük hayatımı etkiliyecek boyutta değil, bu süper birşey...herşey için herkese sonsuz teşekkürler...daha neşeli yazılarda buluşmak dileğiyle sevgi ve huzurla kalın:)
banu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla