Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2007, 11:25 PM   #8 (permalink)
serencam
Teğmen

Tesekkür: 0
20 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serencam is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ALTINI ISLATMA

Alıntı:
lalezar Nickli Üyeden Alıntı
aaa ne ilginç..çocukları böyle korkutanları hiiiç anlamıyorum,adı üstünde çocuk daha..galiba beni de annem korkuttu küçükken,ondan böyle hafif tırlaklık kaldı..yapmadıgım şeyler için beni dövdüğünü ve banyoya kapatarak hem de çok net hatırlıyorum ve kesinlikle yapmamıştım..kardeşini yolda getirirken düşürdün diymi dedi..aglıyodu kardeşim vaallla düşürmemiştim..sonra beni yola çıkardı nerde düşürdün hepsini göster dedi,bi taraftan hırpalıyodu ,gösterirsen dövmem dedi ben de dövmesin diye yalan söyledim burad burda düşürdüm dedim daha feciii dövdü...aradan zaman geçse de ara ara beni bunun için dövüyordu...her sefer valla yapmadım diyodum...işin en acı tarafı bu onun yüzünden dayak yediğim küçük kardeşim de yıllar sonra dev gibi olup kocaman biri oldugunda oda beni öldüresiye dövdü...haftalarca çürükler ve agrılarla gezdim...belki inamıycaksınız ama alimde herkes egitimli ve üniversite mezunu...bence en acısı bu...
Lalezarcım çok zor zamanlar geçirmişsin. Umarım bu travmaların etkisini bugün biraz da olsun üzerinden atabilmişsindir. Bir psikologdan yardım aldın mı bu konuda?