Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
senacığım burada herkes, herkese herkonuda yazar..eğer bir tepki oluştuysa ..bu senin deneyimlediğini söylediğin şeylere değil..uslubunadır..bu sitede sevgi ve saygı esas olmuştur her zaman bundan sonrada böyle olmasını ve kalmasını diliyorum..en içten bir şekilde..yalnız bir şey aklıma takıldı..buradaki anlattıkların kurgumu? bağışla açıkça sorarım aklımdakini ..değilse yanılmışım derim..açık yürekle..çünkü psikoloji okuyormuşsun..ruhsal derslerle ilgilenen insanların tepkilerini..düşüncelerinimi öğrenmek istedin?..eğer böyleyse keşke başka türlü başlatsaydın konuyu...
emelim her şey nasip kısmet..eğer seni 2. dereceye uyumlamak bana nasipse ben seve seve uyumlarım..değilse sakın üzülme değişik öğretmenler bilgi zenginliği demektir
.
turgayım çocuğum çok teşekkür ederim ben bu yazıyı aradım..paylaştığın için sağol
|
Üslubumda bir sorun oldugunu sanmıyorum. Zira bir düşünceyi mantık çerçevesinde duygu katmadan değerlendiriyoruz. En azından ben öyle yaptım. Ama sanırım siz objektif yaklaşmak yerine reikiyi savunucu bir tutum izlediniz
Psikoloji okumamla konunun uzaktan yakından alakası yoktur. Kurgu olan bir olay bu kadar etkili anlatılamaz. Cümlelerin ardındaki duygusal modu ve düşünce sürecini yakalarsak daha sağlıklı çıkarımlarda bulunabiliriz diye düşünüyorum. Sizinle yazışmak güzeldi. Slmlar.