Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2007, 11:21 AM   #47 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Reiki konusunda farklı gorusler ?

çektiğin fotoğrafın renklerini soldurdun ...uslubun BANA GÖRE güzel değil..olgunluk gösterip..görmezden geldim..ve açıkça sordum..bu konu EĞER KURGU İSE ..hem bize hemde kendine karşı büyük ayıptır..zaten dünden beri arkadaşlara sinirlenmemelerini üzülmemelerini söylüyorum..ben nasıl sinirlenmiş ve objektif davranamıyor olabilirim...son sözün kendinde kalması senin için çok önemli..anladığım kadarıyla...daha güzel kurgularda gördüm..kendisinin felçli olduğunu herkese kabul ettirip (doktorlara bile) on yıl yataktan çıkmayan bir kadın vardı..eğer kurgu değilse? çaresini bulmak senin özgür iradenle yapacağın bir şey...sana hiç bir şeyi kanıtlamak istemedim..zaten..amacım senin yazdıklarını okuyan arkadaşları doğru bilgilendirmekti ve seni anlamaya çalışmaktı...farkındaysan yalan olduğunu söylemedim hiç...ama şunu düşündüm..milyonlarca insanın kullanıp asla zarar görmediği bir enerjiden zarar gördüğünü söyleyen bir iki kişinin olması, yanılanların olması doğal...onlarda eninde sonunda gerçeği görüp kendi çözümlerini bulacaklardır...şu andan itibaren senin önerine uyup sana cevap yazmıycam zaten bu konu hakkında yapılabilecek her açıklama yapılmıştır...seninde kendi çözümlerini acilen bulman dileğiyle...