Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2007, 05:41 PM   #4 (permalink)
BHTYR_VFR
Teğmen

Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
BHTYR_VFR is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Tüm gün enerjik olmanızı sağlayacak 3 adım

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı

Yataktan Fırlayın
Okudugum egzersiz ve bodybuilding kitaplarından ayrıca kendi ğözlemlerimden birseyler paylaşmak istiyorum=
Ani hareketlerden kacınılmalı, özellikle spor yapmadan önce ısınma hareketleri yapmamız gerektigini bircok sporcu bilir.. ki düşünün gündelik hayatta hareket halindeyken akşam spor salonuna girince esneme hareketleri yapılır------ birde şunun farkındayız ki bedenimiz uzun saatler hareketsiz kalır dinleenme sürecinde(uyku halinde).

peki ne yapmalıyız; örnek vermek gerekirse evimizde evcil olarak beslediğimiz kedi köpeklere bakınız, uyandıkları zaman hemen kalkıp yürümezler, koşmazlar.. gerinirler, esneme hareketleri yaparlarr, ilk birkaç adım yavaş hareket ederler; sanki eklemlerine zarar vermekten korkuyorlar, sanki birileri ani hareketlerin eklem ve kas agrıları yaptıgını söylemiş gibi davranırlar...

uzun lafın kısası, kalkar kalkmaz koşanlardan olmayın, hatta uyandıktan sonra yatagınızın kenarında ayakları sallayıp bir müddet oturmak kan dolaşımını vücudun dik duruşuna alıştırmak gerrekir
BHTYR_VFR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla