Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2007, 06:11 PM   #50 (permalink)
25emel
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Reiki konusunda farklı gorusler ?

Alıntı:
dost78 Nickli Üyeden Alıntı

Uyarınız için teşekkürler..ben sadece 25emel'in tavrına üzüldüğümü belirtmek istemiştim,bu arada emelede kırgınlığım yok,saygılar
Alıntı:
dost78 Nickli Üyeden Alıntı

bu forumda malesef farklı görüş ve düşüncelerin yazılmasına izin verilmiyor,geçenlerde bende bu başlık altında bir yazı yazmıştım sağolsun 25emel yazıyı hemen sildi,sanırım 25emelin görüşlerine ters bir yazıydı,biz onların düşüncelerine ve görüşlerine saygı gösteriyoruz aynı saygıyı onlardanda bekliyoruz,birde 25emel bana kendi siteni aç görüşlerini orada yaz dedi,böylece yazdıklarını kimse silemez dedi.o zaman her farklı görüşte olan kişi kendine bir site açsın

silinen mesajların konusu dine dayananıyordu.her zaman yaptıgın gibi o anda ki tartışılan konu ile din arasında bag kurmaya çalıştın nitekimde başardın.bu konuda her fırsatı degerlendirdiğin bir gercek.ayrıca sadece senin deil seninle tartışmaya giren diğer arkadasında msjları silindi. sadece sana mahsus olan bir durum deil yani...

bu olay ilk deil... sürekli olarak,her defasında özür dileyerek yinelediğin bir konu haline geldi senin bu çaban.artık alışkanlık haline geldi yani.

özelden yolladıgın msjlara cevap vermememin nedeni;cevap verdikce sen celalleniyorsun. daha önce de söledim yine söylüyorum. BÜYÜĞÜMSÜN SANA SAYGIM SONSUZ... olayları hep kendi açından değerlendiriyorsun.acaba sevgili dost bugün nasıl bir mevzu acacak die düşünmekten yorulmaya başladım.ha bu arada benim bu siteden tek kazancım dostlarımın güzel yürekleri ve gelişim buradanda anlaşılacagı üzere işime gelecek yada gelmeyecek gibi bir durum söz konusu deil. ben bana kırılacagın bir şey yapmadım o konuda vicdanım rahat. sevgi ve saygılar...

25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla