Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği Dün gece başımdan geçen bir olaı sizlerle paylaşmak istiyorum.Tam 2 gündür Ego Güven Güçlendirici ve Suçluluk Telkinini dinliyorum.Gece uyumadan önce karma olarak 1 saatlik bir playlist hazırladım ve mp3 playerdan dinlemeye başladım.uykuya dalacağım sırada da kapatıp uyudum.
Rüyamda Trafik polisi arabamla beni yolda durdurdu,ceza yazmak için bin türlü neden uydurdu ama sonunda bende ona rüşvet vererek ondan kurtuldum.Sıradan bir rüya olarak düşündüğüm rüya bugün gerçekten benzer bir şekilde karşıma çıktı.
Yola çıkacağım sırada arabam bozuldu ve yolda kaldım.bu işlerden anlayan bir servis elemanı geldi ve akü problemini çözmek için benden 10 YTL para aldı.Şimdi ne var bunda diyebilirsiniz ama İşin garip tarafı Polise verdiğim rüşvette 10 YTL ydi.
Açıkçası çok şaşkınım çünkü dinlemeye başlayalı 2 gün oldu ve uykuya dalmadan önce alınan telkinler daha etkili olduğunu burada okudum ama bu telkinlerin GELECEĞİ GÖRME yada GELECEĞE YÖNELİK İPUÇLARI vermesi doğal mı?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bi açıklama yaparsa çok memnun olurum... |