Konu: TAKINTILAR
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2007, 12:12 AM   #42 (permalink)
serencam
Teğmen

Tesekkür: 0
20 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serencam is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: TAKINTILAR

Alıntı:
ayse Nickli Üyeden Alıntı
deniz, tüpbebek. doktoru seçilmiş oldunu sölesede bence farklı bi çocuk değil:)) sadece yapısal olarak hassas..bende yada babsında herhangi bi benzer yaşanmış bişi yok.ama ilk bebkliğinde de ani sesler ani ışık ve parlak cisimlere karşı tepkiliydi. büyüdükçe pille çalışan oyuncaklara bariz bi tepki verdini gördüm ve bu sebeble pediatriste götürdüm.doktor bunu korku olamdını zaten piili oyuncağın kendisine zarar vermiceni çok iyi bildiğini ama bu düşünceyi kendine alışkanlık haline getirip devam ettirdini söledi.
misal erkek berberinide sevmez oğluş. o konuda kötü bi deneyimimiz oldu ne yazıkki. hala gitmek istemez.
bilemiorum zorladımız falan yok korkularının üzerine gitmioruz.umarım doru yapıoruzdur.
İlginç. Büyüyünce bu hassasiyetleri kaybolur büyük oranda. Benim hassasiyetim mesela 9 yaşında gecti. O yaştan sonra oyuncak bebeklerimle sürekli oynadım. Hem de 14 yasına kadar. ( Sanırım bebeklikteki eksikliği giderdim. :)) Ama üzerinde çok durduğun zaman sanki daha çok sorun olabiliyor bazı seyler. Bir de bazı hassasiyetler de bir ömür sürebiliyor. Pilli araba neyse de şu berber olayını en kısa zamanda atlatırsınız umarım.