Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2007, 06:39 PM   #28 (permalink)
tulu
Teğmen

Tesekkür: 0
30 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tulu is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri

Alıntı:
turgay0101 Nickli Üyeden Alıntı
Pınar hanım tam tamına 20.7321 yaş civarındayım hemen hemen 1987 doğumluyum ılık bir ocak günü (bu arada şaşırmayın adana da ocakta 25 30 lu dereceleri şahsen gördüm) ocağın sekizinde 13.15 te doğmuşum hadi kolay gelsin saatine varana kadar verdim dökün beni ortaya hodri meydan fiziki ruhi bütün özelliklerimi bekliyorum tutacak mı bakalım
yükslenin ikilzer kardeşim.Meraklı ve öğrenmeye meraklı yapın bundan.Duygu burcun boğa, sabit nitelikli bir burçtur boğa.Nuh der peygamber demez.Ancak, nuhun da nuh olduğuna epey uzun bir sürede düşünerek karar verir.Duygularını saklama potansiyelin var.Ayrıca öfkeni tam olarak gösteremeyip, içine atma derim.Bunun yerine su ile ilgili bir meşgale bul kendine.Toprak ağırlıklısın, ayakların yere bassın istersin.Su ve toprağın birlikte kullanıldığı bir uğraş olabilir bu.İçine attığın öfke seni hasta eder, aman dikkat.Ve son olrak satürnün sabrı-ki sende mevcut ve uranüsün farkındalık bilincini birlikte aşman gerekiyor.Bunu yavaş ama emin adımlarla yapacağını umuyorum.Aksi halde sinirsel problemlerle karşılaşma eğilimin var.İyi niyetli ve merhametli birisin.
tulu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla