Konu: EFT HAKKINDA
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2007, 12:55 PM   #77 (permalink)
keops
Moderator
Abdullah Canıtez

keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light
Standart Ynt: EFT HAKKINDA

tamam göndeririz ama yavaş git turgay bu hızla duvara çarpabilirsin 44
önce eftyi azda olsa bilen ve deep peat konusunu öğrenecek arkadaşların zivorad ın kitabını okuyup bir temel edinmelerini tavsiye ediyorum
peat 3 temel noktaya dokunarak yapılıyor kaşın başı gözün yanı ve gözün altı diğer meridyen noktalarına gerek yok
ve hassas nokta ya da karete noktası kullanılmıyor ben noktası dediğimiz iki göğsümüzün arasındaki noktaya dokunup kabul cümlesini söyleyerek başlıyoruz .....ya rağmen kendimi kabul ediyorum/kendimi seviyorum v.b
1.noktaya eftde olduğu gibi parmak uçlarmızı koyup negatif duyguyu iyice hissediyoruz ve sonra bir derin nefes alıp ağızdan vererek o noktadan diğer meridyen noktasına geçiyoruz ve böylece duygu yok olana kadar bu şekilde devam ediyoruz ve olumlu duyguya ulaşıyoruz o duyguyu bedenimizden genişletip uzay boşluğuna kadar gönderiyoruz
buişlemleri yaparken zıt iki duygu çıkabiliyor mesela korku cesaret gibi
o zman ben noktasına gelip hem korku hem cesaret hissetmememe rağmen kendimi kabul ediyorum deyip bu iki duyguyu kutupsallıkları yok etme çalışmasıyla yok ediyoruz ve sonra af çalışması var ve böyle devam eden bi süreç zaman geçtikçe daha doyrucu bilgiler koyacağım şimdilik temel edinmeye bakın
keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla