Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2007, 04:13 PM   #35 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar ben programı kurdum. Ve çözdüm fakat bir şey var ki sorunu halledemedim. Ben help kısmından HIDE özelliğinin nasıl çalıştığına baktım fakat oradakileri uyguladığımda program gizleniyor. Help kısmında SYSTEMTRAY e ineceği yazıyor fakat maalesef inmiyor. CTRL+ALT+DEL kombinasyonuyla programı kapatabiliyorum. Bu sorunla karşılaşan ve çözümünü bilen varsa bizimle paylaşabilir mi?

Not: Ben Hayal hanımın oğluyum onun adına yazıyorum. Annem bilgisayar piri değil maalesef sorularınızı yanıtlayamayabilir bu konuda :)

cevabi bulabildiniz mi acaba .. aynı sorunu halletmek için bende uğraştım ama olmadı dusun ... bir bilen var mı ??