Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2007, 09:35 AM   #10 (permalink)
vety
Teğmen

Tesekkür: 0
10 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vety is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: VETYnin günlüğü

GÜNAYDIN TÜRKİYEEEE!!! (tamam tüm türkiye olmasada hayatım değişti sakinleri )

Oleeeyyy Bu sabah ilk defa baş ağrım olmadan uyandım .Dinleme saatini abartmamak gerekiyormuş onu anladım....
Sabah ilk defa saatim çalmadan çoook enerjik & dinlenmiş mutlu uyandımmm...Kahvaltımı yaptım (normalde kahvaltı yapmam canım bişey istemez sabah sabah)...İştahım mı açıldı neee??? Bu istediğim bir şeydi ama kontrol altında olması gerek.Çünkü 90 kilodan 49 kiloya düşmüş bir insanım..
41 kilo vermiş bir insanım
İdeal kilom 55 olsun istemiştim ama yaşadığım sıkıntılar nedeni ile ideal kilomunda altına düştüm...Bilseydim ki sıkıntı çekerken kilo vereceğimi yaşadığım olayların ben 55 kiloya düşene kadar yaptığım diyet döneminde gelsin isterdim dusun...neyse bundada var bir hayır...
Daireye ilk geldiğimde measayi arkadaşlarıma GÜNAYDINLARR dedim...(her sabah olduğu gibi) Ama bu sabah arkadaşlar bana ooo hayırdır yeşim hanım yüzünüzde güller açıyor mutlusunuz, başka bir frekanstasınız deyince durdum yüzümde farklı bir güümseme daha oluştu... 44
Bu gün 4. günüm ve ben kendimde ki değişimleri sadece baş ağrısı, mide bulantısı vede sindirim sistemi düzelmeleri diye düşünüyorken bir anda dışardan bakan insanların bendeki değişiklikleri fark editmesi çoook güzel bir durumdu...

Evet evet başarıyorum oluyoorrr

Rüyalarıma gelince onları kayıt altına alyorum. ayrı bir başlık altında rüya değişimlerini ki olursa sizlerle paylaşıcam...

Kucak dolusu sevgileerr

DOSTÇAKALIN......