Ynt: EFT HAKKINDA deep peat
bu terimi yaklaşık 3-4 hafta önce duydum..ve yanlış anladığım için goolda aradığımda önüme bir müzik grubu çıktı..(deep peas)birşey öğrenemeden amaaan bunuda bilmeyiver dedim...bunu takip eden günlerde daha başkalarıda bu konuda bilgim olup olmadığını sordular...en son 2-3 gün önce bir kişi daha biliyormusun dedi..ve ben hayır ilgilenmiyorum..dedim..fakat bu bilgilenmenin dışında değişim yaratan bir şey gibi geldi..ve korktuğumu hissettim..ya buda yaşamıma yansırsa diye...kendimi bu bilgiye bu yüzden kapattığımı gördüm açıkça....bu gün hesap yaptım yaklaşık on yıldır bilinç altı çalışmaları yapmaya çalışıyorum..ancak bizi yönlendiren kitapların çoğu bazı sınırları kaldırırken başka sınırlamalar getiriyordu.. tüm kitaplar yazarın veya çevirmenin etik kaygılarını bariz bir şekilde yansıtıyor bunlarda beni etkiliyordu...çok mantıklı bir insan olmama rağmen etkileniyor ve bir türlü başaramıyordum..bunların arasında herşeyi olduğu gibi yansıtan kitaplarada hep acaba falan diye yaklaştım..seminerlerede tamamen duygusal nedenlerden dolayı katılamadım..fakat çok uzun zamandır bunun artık bitmesi gerektiğini bağıra bağıra söylemeye başladım..keops un yazdığı bir mesajı okuyunca bilgiyi bana göndereceğini öğrendim ve kendisiyle konuşurken seminer fikri ortaya çıktı...bu arkadaşımız bildiği herşeyle bize balık tutmayı öğretmeye razı..seminer fikri bu konuşmadan sonra daha bir sıcak geldi..ve ben deep peat hakkındaki yazısını biraz önce okudum..eğer uygulamada gerçekten anlatıldığı gibiyse benim aradığım çözüm bu çalışmada...şimdi önümüzdeki cumartesi ( toplanan kişi sayısına göre pazarda olabilir..yani iki güne sarkabilir..) seminer var..benim evimde olacak..gelmek isteyen herkesin başımın üzerinde yeri var..keops cuğum sanada şimdiden gönül dolusu teşekkürler... |