Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-09-2007, 09:28 PM   #22 (permalink)
asisler
Guest

Standart Ynt: BUGÜN HAYATINIZIN SON GÜNÜ OLSAYDI...

Ramazan bayramina kadar orada olacagim ALLAH c.c. in izni ile...

Biliyomusunuz aslinda daha da uzunsurecekti ama bugun yaratici imgelemenin yararini bir kez daha yasadim. bir is icin Bukres in carsisinda gorusmek uzere birini bekliyordum ve o esnada gokyuzunde bir ucak gordum... kendimi o ucagin icinde Istanbul a inerken hayal ettim ta ki ucak gozden kaybolana kadar... Sonrasinda ise takip eden bir iki saat icinde donus tarihimiz hemen hemen belli oldu... Kim ne derse desin insan butun dusunduklerini ve konustuklarini gun gelip yasiyor. buna gonulden inaniyorum. inanmayanlara tafsiyem ise hayatlarini geriye donuk bi gozden gecirmeleri olacaktir. donuste insaallah istanbul izmir bursa ankara gibi illerde tanisma randevulari duzenlemek istiyorum. simdiden bilginize sunulur :) tabi ozel istek olursa diger illere gitme durumuda olabilir. Hepinizi saygi ile selamliyorum.... Unutmayin su an benim burada olacagimi gelmeden bir gun oncesine kadar bende bilmiyordum. yaptigim sadece istemekti. icinde bulundugum durumdan kurtulmayi istemek. istemediklerimi degil istediklerimi tekrar etmek. kendi kendime olumlu telkinlerde bulunmak. Sizleri seviyorum Bukreside seviyorum istanbuluda insanlarida herkesi herseyi seviyorum. tek kural bu.... tek kural yasadiklarimizdan sonra canimiz sikilsada vardirbundada muhakkak bir hayir diyerek olumlu yaklasimdir.... gorusmek umudu ile