Alıntı:
traveller_man Nickli Üyeden Alıntı
merhaba;
bu bilinçaltı mesajlarını bilinçaltımıza göndermek hakkında birkaç şey öğrenmek istiyordum:
1-hazırlayacağımız kartonların ebatı önemli mi? 10*20 ebatı normal mi yoksa çok mu büyük?
2-yazacağımız hedefimiz kaç punto büyüklükte yazılmalı?
3-el fenerini yakıp söndürürken kaç saniye yanık kalacak bir saniye yanık kalması fazla olur mu?
4-bunu daha önce deneyenler birkaç mesaj atıp bir denemesini yani hedefe ne kadar yaklaşmasına yardımcı olduğunu anlatırsa çok sevinirim?
Fazla detaya inmiş olabilirim.ama ne yapayım yanlış birşey yapmak istemediğim içindir işte.
Atakan Bey,size teşekkür ederim çalışmalarınızdan dolayı.başarılarınızın devamını dilerim. |
Yazı sitilini sormamışsın kardeş, sen çok yaşa emi!Bu kadar detay ancak bir başakta ya da bir akrepte olur.
İhtiyacım olduğunda mutlaka bir başlık çıkıyor karşıma.Bu forumu daha çok seviyorum bu yüzden.Bu gece yapacağım mutlaka, bakın deneyeceğim demiyorum.Çünkü bilinçaltının denemesi olmaz.Teşekkürler Skorpy!
Bu arada benim plutoyu da tetiklediniz, artık hiç tv izlemeyeceğim.Düşünüyorum da, acaba bu tv sahiplari bu işi sadece reklamlarda mı kullanıyorlar.Yoksa toplumu başka konularda fikir birliğine doğru sürüklemeye mi? Geçtiğimiz seçim geliyor aklıma, paranoyam tuttu gene!Olur mu olur!Tv yok artık.Zaten seyretmiyorum da artık hiç izlemeyeceğim.
(sen kullan gene doktorum şu simayleyi, baksana ne şekeeeer!)
Sevgiyle kalın!