Merhaba arkadaslar
,
uzun süredir siteyi ilgiyle takip ediyorum. Buranin benim gibi hep kendisinden mükemmeli bekleyenler icin ideal bir yer oldugunu düsünüyorum.Umarim dinledigim telkinler vasitasiyla baskalarina tanidigim toleransi kendime de tanir kendimi de gercekten sevmeyi ögrenebilirim yada bilincaltima ögretebilirim. Forumlara göz attigimda dalgalanma hissinin normal oldugunu yani bircoklari tarafindanda ayni geri dönüslerin yasandigini ögrendim.Ancak cogunlukla bu dalgalanmalarin kisa süreli olmasindan bahsediliyor.Ben telkinleri günde belkide 20 saate yakin bir süre dinleyerek basladim ve besinci günün sabahinda muhtesem bir hisle insanlarin arasinda var oldugumu hissettim.Öyle büyük bir hafiflik ve rahatlik duygusuyduki,Allahim bu daha besinci günde böyle olursa günler gectikce ve ben dinlemeye devam ettikce nasil büyük bir mutluluk ve rahatlik duygusu sarar beni ve bir daha hic gitmemek üzere bende kalir diyordum.Ama malesef ayni hissi ben tekrar yasayamadim.Yani geri dönmeler oldu ve sanki cok az bir degisimle(bilemiyorum belkide hic) yola devam ediyorum bir bucuk aydir hala telkinleri dinleyerek.Gecen bir yil benim icin gercekten oldukca üzücü olaylarla karsilastigim bir yildi ve hala birtakim belirsizlikler nedeniyle kendimi bilincli olarak rahatlatamiyorum,malum gelecek kaygisi...
Belkide bu yüzden telkinlerin etkisini tam göremiyorum.Ne dersiniz arkadaslar bu duraganlik hep böyle devam edermi yani o ilk basta hissettigim rahatlik ve mutluluk hissine yeniden ulasabilirmiyim.Ayrica hergün düzenli dinlemis olmama ragmen ,yanlizca gecen hafta bir gün dinleyemedim.Acaba bu tek günlük dinlememe gelisimimi baltalamismidir?
Hepinize simdiden tesekkürler