Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2007, 05:24 PM   #30 (permalink)
elif2
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elif2 is an unknown quantity at this point
Standart Benim Güncem

Alıntı:
PAMİRMÜHÜR Nickli Üyeden Alıntı
Günaydın Elifcim. Ah olmaz olurmu? benim eşim varya benim eşimmmm derrmişşiiimmm.Ciddi anlamda bir ara kanepenin aksesuarı olarak yaşamıştı.bir kanepe bir yastık kanepede elinde kumanda sadece belgesel seyredip günlerce konuşmadan yaşayabilen yemek hazır zili çalınmadığı yada acil ihtiyac haricinde kanepedeki yatış şeklini değiştirmeyen bi kocam var. Ben karşı koltuğa oturup ona yastık fırlattığımda kolunu kaldırıp yastıktan bile korunmuyo..
Akvaryumdaki balıklarım bile daha hareketli desem abartmış olmam.Eşimle konuşabilmek için işyerinden arardım sırf sesini unutmamak için.Bendeki sabırda bi yere kadar normal iletişime cevap vermio çünkü sadece bağırdığımda saçları dikleşio Sonra ben oğlumla kendi eşyalarımı topladım.Oğluşumu aldım bavulları aldım.Ben gidiyom dedim.Gittim oğlumu anneme bıraktım bende arkadaşımda kaldım.O zaman tırstı biraz şimdi bi nebze daa iyi.
bazen bizimkide boyle doneme giriyor ,isten geliyor sesi cikmadan kosesine cekiliveriyor ama ben caresini buldum ustune gidersem yada konusmaya calisirsam bu sessizligi daha uzun suruyor bende hiiic yokmus gibi davraniyorum aa bir bakiyorum o bana sormaya basliyor neyin var diye

bir dene bak o yokmus gibi ona hic konusma veya dikkatini ona verme belki sendede ise yarar,

cnb nin dedigi bende pek tutmuyor basimi omuzuna yaslasam bu daha bir havaya girip soguklugu devam ediyor ama kacan kovalanir misali onun hareketlerini gormezden gelince o merak ediyor ne oldu bu kadina diye