Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2007, 09:43 AM   #32 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Benim Güncem

kızlaaar ben eski kafalıyım..eeeeeeeee tevellütte eski zaten..
ne yaparsanız yapın ama evi terk etmeyin..gerekirse bunuda pek tavsiye etmiyorum ama (sen erkeksin parktada yatarsın deyip onu kovun )..en güzeli bir aile danışmanına gidin...yapamıyorsanız.. 5 sevgi dili diye bir kitap var onu okuyun..bir insanın değişmesini istiyorsanız önce siz değişin...şimdi...ama hayalayaz neler yaptım..olmadı olmuyor deyişinizi duyar gibiyim..çok şeyler denemişsinizdir ama ,bu zamana kadar eşinizin sevgi anlayışına göre davranmamışsınız demek..ben 11 yıl dayanabildim.. ben aslan,eşim yankaç'tı (yengeç)..geçtiğimiz haftalara kadar o adamı hangi şuursuz anımda kocalığa seçtim diyordum..meğer beni etkileyen gezegenlere göre ben eş olarak yengeç seçermişim.. ..buna göre hayatımın en isabetli kararının bir daha asla evlenmemek olduğuna şükür ettim..şunuda belirtmeden geçemeyeceğim...hayatımda gördüğüm en moktan koca benimkiydi...ama insan ve baba olarak baktığımda en muhteşem insanda yine o..ben evliliği bitirirken herkesinki çok iyi sadece ikimizin evliliği berbat sanıyordum...(yinede ayrıldığıma pişman değilimben ondan oda benden kurtuldu oğlumun söylediğine göre eğer evlikalsaymışız birimizden birimiz diğerini öldürürmüş ). kanımca...kim ulan o.....bip bip diye devam eden koca eşini çok seviyor..sadece bunu ifade etmeyi bilmiyor...ve öğreneyim ..bir güzellikte ben yapayım demiyor..odun..... ...gerekçeside..şimdi eşime sevgimi ifade edersem şımarır..eh odun demekte haklıyım..siz benim dediklerime bakmayın..odunları yontmakta size düşüyor maalesef anaları sınıfta kalmış..şimdi pamirin yaptığını yapın..(evi terk edin demedim..) kimin size ne dediğini irdeleyin..birde kendinizi...sonrasında onun nelerden hoşlandığını...sonacıııma hemen hemen hepiniz çalışıyorsunuz..(allahıma şükürler olsun..ayaklarınızın üstünde durabiliyorsunuz)..erkeklerin çalışma hayatına baktığınızda neler çektiğine bakarsanız..onların davranışlarını çözmeniz
mümkün olabilir...kızlaaar artık erkeklerimiz..50 yaşlarına yakınlaştığı zaman şakır şakır kalp krizi geçirir oldular..eşlerinize biraz daha dikkat edin olurmu.. imza: bir koca adayının annesi çok iyi yetiştirmeye gayret ettim ama toplumda etkiliyo çocuklarımızı canım..ay ben yazdıkça battımmı ne..kadın olarak düşünüyorum siz haklısınız..anne olarak düşündüğümde ise hak vermiyorum ama erkek çocuklarada kıyamıyorum..