Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2009, 12:56 AM   #13 (permalink)
banu
Üsteğmen

banu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,531
181 Mesajinıza toplam 1,120 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
banu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to all

Alıntı:
iloscuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Slm,
hafta sonları ingilizce kursum var.Bu sabah uyanamadım vaktinde.Aslında yaklaşık iki haftadır böyle durum.Telkinleri dinlerken(çok yüksek sesle de dinlemiyorum) saatin sesini duyamıyorum eğer duymuşsam da ,alarmı kapatıp uyuyorum.Geç uyandığımda da stres oluyorum doğal olarak.Bu sabahta gergindim o sebeple.Otobüs kalabalıktı,çantamın fermuarı bozuldu(herşey gözüküyordu içindeki),derse 15 dakika kadar geç kaldım,sınıftaki kalorifer arızalıydı herkes 4 saat boyunca üşüdü.Şuan hala ısınabilmiş değilim.Ufak tefek aksilikler birbirini izledi yani.
Sabaha karşı yine rüya gördüm ama hatırlamıyorum maalesef.Gergin olmamda bir hafta izin kullandıktan sonra pztesi işbaşı yapacak olmam da var.Biliyorum işim var diye şükretmeliyim.Ama bizim işyerindeki çalışma şekli farklı biraz.O nedenle anlayamazsınız detayları bilmeden.Ama farklı bir şirket ile iş görüşmesi yaptım yaklaşık 10 gün önce.En geç pztesi arayacaklarını söylemişlerdi cevap için.Hayırlı ise olur inşallah.Çünkü artık gerçekten şuanki işyerimden çok bıkmış durumdayım.Yeni bir çalışma ortamını,daha iyi koşulları olan bir şirkette çalışmayı çoktan hakettim ben.Biraz tedirginim eğer olmazsa hayal kırıklığına uğrarım diye.Aslında kendimi çok inandırmıştım olacağına ama ben dün için ararlar diye düşünmüştüm cevap için.Aramadıkları için birden kabul edilmeme ihtimalini düşündüm.Ama yinede pztsine kadar bu işin olacağına dair canlandırma yapacağım kafamda.Çünkü farklı bir işyerinde çalışmaya ihtiyacım var.
tırnak konusu iyi gidiyor şimdilik.Yineleyeceğim ama burada günlük tutma konusu hoşuma gitti gerçekten.Rahatlıyorum yazdıkça.
yazacağım yine.
iloşcum, acaba bu işin olması yönünde olumlama yapmak yerine, seni maddi ve manevi olarak doyurucak, birlikte uyum içinde çalıştığın arkadaşlarının olduğu bir imgeleme yapsan diye düşündüm...illa başvuruda bulunduğun şirket olması gerekmiyor ki, çünkü seni orada nelerin beklediğini bilmiyorsun...fakat diğer türlü bir imgelemede sanki çözüm daha kesin olur gibi geldi bana...:)gelişmeleri merakla bekliyorum....sevgiler
banu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla