Ben telkinlerden önce değişim için uğraştım.Şunu şöyle yapsam bunu böyle yapsam diye bir çok şey düşündüm durdum
Yeni yıl olduğunda ajandama programlar yapmışımdır o yılın farklı olacağı ile ilgili..
Ancak bunların hiç birisi değişim için telkinli mp3 ler kadar etkili olmadı....
Şöyle bir defterlerime bakıyorum eskiden neler neler yazmışım.Sanki çamura saplanmış çıkmak isteyen bir araç gibi öylece orada kalmışım.
Suçluluk duygularım vardı.Belki bir çoğu anlamsız suçluluk duyguları idi.Ancak bir türlü bu basit duygulardan kurtulamıyordum.
Telkinler sonrası ise memnunmuyum hayal ettiğim mutluluk seviyesine eriştim mi diye sorarsanız.
Kesinlikle
Evet
Beklentilerimin çok ötesinde kendimi iyi ve mutlu hissediyorum.
Bazen kendi kendime yaptığımın mevcut olan subliminal yönteme farklı bir yaklaşım olduğunu söylesemde.O ayrıntı o detay aslında çok önemli.
1995 yılında Siyah Beyaz Bir Monitorde henüz Türkiye'de bir çok yerde internet bile yokken tek sayfalı Geocities'de bir sayfa oluşturmuştum.
"How To Change Your Life Without Hypnosis" diye..
Hayatınızı hipnoz olmadan nasıl değiştirirsiniz diye...
İşte o 12 sene benim için pek mutlu geçmedi.Ta ki geçen seneye kadar.Geçen seneden beri mutluyum huzurluyum ve kendimi iyi hissediyorum.
Ben çok çabaladım.Çok yöntem denedim.Ümidimi kaybetmedim.
Peki sizler buraya gelene kadar değişim için neler yaptınız.Ümidinizi kaybettiğiniz oldu mu?Bir gün bambaşka uyanacağınızı hayal etmişmiydiniz?