Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2007, 01:38 PM   #38 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Venüs'ün Gezegeni

içindeki gerçek gücünü orataya çıkarabildiğin için çok sevindim..kararının sonuçları ne olursa olsun...mutlaka şu an yaşadığın günlerden daha mutlu olacağın kesin...bazen hayatın daha zor akacak..ama o zaman yaşayacağın her şey sadece sana ait olduğu için taşınılması daha kolay olacak..sen sadece senden sorumlusun başkaları kendi hayatlarını nasıl yaşamak isterlerse yaşasınlar...ama seninkini zorlaştırmalarına izin verme..kim ne derse desin..sen eşinle olan hayatı istemişsin ve yaşamışsın..bu bir hatamıydı? olabilir...onunla evli kaldığın yıllar içinde en azından 3 gün mutlu olmuşsundur..şimdi çok zor biliyorum..öfkelisindir..kırgınsındır...ama ne olursa olsun..o, 3 günün hatırına ne sen onun için kötü bir şey söyle nede başkasının bunu yapmasına izin ver..sakin olmaya ve düşüncelerini yatıştırmaya çalış..bunu ne kadar yapabilirsen okdar yap..şimdi sukunet içinde adım atma zamanıdır..amacım sana öğüt vermek..veya seni yönlendirmek değil..sadece yaşanmışlıkların getirdiği farkındalık..biraz zaman geçince bu gün ağlayarak anlattığımız veya hatırladığımız her şeyin,bizi en azından gülümsetebildiğinide görüyoruzda onun için..yalnız kalıp kendini tanıdıkça aslında gücümüzü sadece bizim yani kendimizin göremediğimizi anlıyoruz...düşün bir kere baban güçsüz bir evladına ister bizimle yaşa istersen yalnız yaşayabilirsin..deyip kararı ona bırakabilirmiydi? aldığın her kararın sana mutluluk getirmesini diliyorum..