değişik bir sürecin içindeyim ve paylaşıp rahatlamak, destek almak, deneyimlerden faydalanmak iyi olacak sanırım
15-20 gün oldu galiba dinlemeye başlayalı telkinleri. ne baş ağrısı yaşadım ne de dalgalanma hissi. baş ağrıları uzun süre ve yüksek sesle aynı şeyi dinlemekten olur diye inandırdım kendimi. kandı galiba 44 ağrımadı.
gözle görülür bir fark hissettim. eminim bir de kendi başıma algılayamadığım, 3. şahısların dışarıdan bakarak algıladığı veya bemim çeşitli şartlarda ve zamanlarda vereceğim tepkilerle "işte bu" diyeceğim şeyler olacak.
telkinlerin dışında dinlediğim müzikler de ruh halimi otomatikman yükseltiyor. mesela buradakilerle benzer tempoda klasik müzik duyduğum anda pavlovun köpeği misali bir huzur geliyor üzerime. ayrıca bu vesileyle biraz uzak olduğum klasik müzikle yakınlaştım ve dinlemekten çok büyük zevk alır hale geldim.
tanışma bölümünde söylediğim gibi hayatım güllük gülistanlık olmadı bir anda ama ben küçük mucizelere daha fazla odaklandığım için daha mutlu hissediyorum. bazı günler heyheylerim geliyor ama kendimi artık daha çok sevdiğim ve güvendiğim için onları kovmayı tercih ediyorum.
umarım buradan daha güzel haberler paylaşırım sizinle.
hiç birinizle tanışmasak da benzer amaçlar için biraraya gelmiş insanların olduğunu bilmek çok iyi geliyor bünyeye. hepiniz sağolun.
sevgilerimle...