Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2007, 02:58 AM   #2 (permalink)
orpheo
Teğmen

Tesekkür: 0
19 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
orpheo is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SECRET'İN SÖYLEMEDİKLERİ

ben şuan 19 yaşındayım.bundan tam 8 ay önce 3-4 kez intaara kalkışmış,sfli olan ....... ve daha isürü sorunu olan kendini değersiz gören bi insandım.google hipnoz yazıp 2 gecede toplam 169 siteyi a'dan z'ye gezdim okudum.çözüm arıyordum kendime.hipnotistler,nlpciler falan filan.sonra bu telkin mp3 olayını keşfettim.3-4 gündür çok disiplinli bir şekilde dinliyorum ve hayatım naıl değişti size anlatsam inanamazsınız çünkü en ile şoktayım.şimdi üniversiteliyim.kendime güveniyorum vesaire sonuçta iyiyim.söylemek istediğime gelirsek;

bu tür siteler,yazarlar,kişiler,hipnotistler,herhangi bir zat tamamen parasal takılıyor.
bu site ana yararlı oldu itek hayret ettim zaten oda farklı bi konu.yinede teşekkürler yazı için.fakat aşarılı insanlara akarsak onlar hiç sukadar ilinçaltıyla fln uraşmamışlardır.onlar sadece istediler,karşılığını verdiler,azim ettiler,başardılar.

klavyem bozuk kusura bakmayın.
blues serinletir.......<br />rock titretir..................<br />heavy metal iyileştirir .................<br /><br /><br /><br /><br /><br />toplam 8 kere kullanmış olduğum dunlop koşu bandımı satıyorum.sıfır modeli 950 ytl.ben 600'e bırakıyorum.televizyon sehpasını ve hertürlü techizatını yanındada veriyorum.
orpheo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla