Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) ben mutlaka çok iyi bir uyum noktası bulacağınızı biliyorum...elif çok iyi bir anne olmaya çalışma sen zaten iyi bir annesin ve senin iyiliğinden daha fazlası yok..en iyi ve çok iyi sensin..sen onun annesisin..iyi olmak için özellikle çaba harcarsan daha iyi bir anne olmak yerine, stresli ve korkak anne olursun..yetersizlik duyguları içinde boğulursun...siz birbirinize yetmeyecek olsaydınız şimdi burada beraber olmazdınız...çocuğunla konuş..ve konuşurken senin dünyanın en iyi annesi, onunda dünyanın en iyi çocuğu olduğunu aklından çıkarma ablam..belki alışkanlıklar farklı olduğu için bu seferki konuşma istediğin verimlilikte geçmeyebilir...ama yeni bir alışkanlık yerleşinceye kadar devam et...ben oğlumu okula yazdırdığım sene ihtiyaçtan değilde diğer annelerle birlikte olmak için bir hafta gittim..sonra yaptığım saçmalığını fark ettim...çocuğuma ... okulda bana ihtiyaç hissetmediğini görüyorum...artık ben okula gelmiycem dedim..gayet olgun bir şekilde gelme tabii ben bebek gibi ağlamadımki hiç dedi..ben hep çocuklarımla iyi bir anne olduğumun, ve onların beni, benim onları çok iyi anladığımızı düşünerek konuştum...kızımın biyolojik annesi olmamama rağmen..sende öyle yap önce kendi olağan üstülüğünün farkında ol.. |