Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2007, 05:39 PM   #44 (permalink)
su_oguz@hotmail.com
Guest

Standart Ynt: Çekim Yasası

arkadaşlar bu gerçek, ben hayatım da defalarca mucize diye adlandırdığımız olayları yaşadım umutsuzluklarım da oldu ama çabuk toparladım,mesela çokuzun yıllar birlikte çalıştığım ve hayatıma girmiş çok önemli bir arkadaşım var bu arkadaşımın 8 ay önce izmirden kayseriye tayini çıktı bunu uzun süre kabullenemedim ama yapacak birşey de yoktu gittiğinden beri hemen hemen her gün adı geçiyordu hep onu ne kadar çok özlediğimi ve internetten görüşmenin bana yetmediğini ona sarılmaya ihtiyacım olduğunu söylüyordum bundan 4 gün önce sabah, daha farklıydı sanki geliceğini hissettik,üstelik yıllık izin süresinin dolmadığını biliyorduk ve akşamına geldi inanılmazdı 3 gün boyunca doya doya sarıldık ve sohbet ettik bu olay sadece bir tanesi kesinlikle inanıp isteyince oluyor, dinimize aykırı bir şey değil hatta dinimizde ve kitabımızda yazan bir çok şeyle aynı olumlu düşünmeye yönlendiren bir şey ben kitaptaki köşkler saraylar kısmını abartılı bulmuştum yok canım ne öyle hemen isteyince oluyormuş falan derdim,ama her şeyin bir oluşum süreci varmış bu gerçek sadece inanıp, isteyip,beklemek lazım hepinize BAŞARILAR enrjiniz bol olsun.