Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-09-2007, 02:05 AM   #864 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Bu sitede sadece subliminal telkinler konuşulsun istemedim.
Bunun yerine diğer kişisel gelişim yöntemlerinden reiki'ye yer verdim.

Reiki konusu sitede konuşulunca bir grup arkadaşımız neden sitede din konusu islamiyet konuşulmuyor ancak reiki söz konusu olunca izin veriyorsunuz.Neden reikiyi koruyorsunuz dediler.Bu arkadaşlardan bir kısmı halen sitede belki bu konuda darginlar bir kismi siteden ayrildi.

Bir grup reiki'yi çok koruduğumu söylerken diğer bir grup ise reikiyi yeterince korumadığımı ifade ettiler.Reiki ile ilgili eleştiriler olduğunda bunlara müdahale etmedim.Farkli fikirler ortaya çıkınca taraf olmadım silme yada engelleme yolunu tercih etmedim.

Her iki grubun ortak özelliği insanların kafasının karışmasından endişelenmeleri.Kimisi reiki ile ilgili olumlu yazilari okuyanin dinden çıkacağını reikiye ve doğu dinlerine yöneleceğini düşündü.

Bir diğer grup ise reiki konusunda eleştiri yada farkli görüşler olduğunda insanların reikiyi yanliş taniyacaklari rekiden soğuyacaklari ve kafalarinin karisacagini ifade etti...

Reiki bu sitede verilen bir kaç yazidan ibaret değildir.

Tek bir şey önerebilirim kafası karışan arkadaşlara.Bol bol okuyun.İnternette her yazilan doğru değildir.En güzeli sadece bir kaynağa bağlı kalmak değil bir çok kaynaktan bilgi edinmektir.Yok eğer kişiler sadece bu sitede reiki konusunda yazilanlari referans alacaklarsa ve kafaları karışacaksa orada başka bir problem var demektir...Zaten sitemizin ana konusu reiki değil subliminal telkinlerdir ve reiki konusunda referans alinmamasi gerekir.

Özetle ben ne reikiyi korudum nede ayaklar altına alınmasına izin verdim.Yaptığım şey mümkün olduğunca sansür koyulmadan fikirlerin ifade edilmesine izin vermek olmuştur.Elbette kimseyi memnun edememek ve oldukça aktif katılımda bulunan üyelerimizin bazilarinin siteden soğuması üzüntü verici.Ancak zaten amacımız memnun etmek değil doğru olduğuna inandiğimiz tavirlari sergilemektir.
Bende iyi dilekleriniz ve şimdiye kadar olan katılımlarınız için size teşekkür ediyorum...

Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla