Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ sezenciğim ilk önce tebrikler sigarayı bıraktığın için..darısı başımıza..ramazanın başında bırakmaya kararlıydım vazgeçtim...sen ve senin gibi sigarayı bırakmayı başarmış olanlara özendiğimi veya onlar istediği için bırakmaya çalıştığımı,
sigaralı hayatımın başından beri sigarayı bırakmam yönünde yapılan baskıların bende direnç oluşturduğunu farkettim...kendim için yapmadığım bir şeyi başkası için neden yapayım dedim...ve sırf sigara bırakmak değil,her türlü bağımlılığım için( hemen belirteyim...sigaradan başka yok) kendim istemedikten sonra arınmaya çalışmıycam..sağlık benim e,parada benim...sigara firmalarını 32 gün öncesine kadar birlikte zengin etmişiz..bundan sonra ben, ve diğer içenler kendi özgür iradelerimizle bırakmaya karar verene kadar zengin etmeye devam ederiz ve zehirlenmeyede.. benim içtiğim sigaradan zarar gördüğünü düşüneneler varsa, yanıma yaklaşmazlar olur biter..sigaralarımız hakkında yorum yaparken eminim bizde oluşabilecek dirençleri düşünemedin..ama böyle bir şeyde var...faydalı olmak isterken zararlıda olabiliyor yorumlarımız..sadece sigara değil her türlü bağımlılıktan kurtulan herkese sınırsız tebrikler.. |