Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2009, 12:46 AM   #60 (permalink)
ışıkk
Üsteğmen

ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Thumbs up

Alıntı:
alestason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dilek kutusu yapmaya bende kalkıştım bir defa ama bu kezde dileklerimi nasıl yazmalıyım kısa bir cümlemi olmalı yoksa her ayrıntıyı tek tek yazmalımıyım diye düşündüm.çok ayrıntılı olmayan bir kutu oluşturdum ama sonra yanlış bir şey yaptımmı acaba diye düşündüm durdum.yani hazırladığım kutu beni iyi hissettirmeyince vazgeçtim.acaba doğrusu nasıl olmalı sevgili ışık biraz ayrıntılı olarak bahsedebilirmisin dilek kutundan.
aslında ben bunu bilmeyerek yaptım.yani secret adlı kitapta dileklerinizi yazın,şükredin,olmuş gibi yazıp şükredin diyordu.ben de bir kağıda içimden nasıl geliyorsa en çok neleri istiyorum sıraladım,içimden nasıl geliyorsa.araya hayatımda olan güzel olaylarıda yazıp şükrettim, böylece hepsi harmanlandı.olanlar ve olmayanlar..sanki hepsi şuan hayatımda gibi oldu.sonra kağıdı nereye koyayım dedim.odama bakındım,karşıda kadifeden büyük kare takı toka kutum vardı:) içini bile boşaltmadan oraya koydum.sadece saklama amaçlıydı yani kutu yapayım dilek kutum olsun demedim.bazen fazla beklenti içine girersek şüphelerimizde çoğalır ve telaşa kapılırız.böylece dileklerimize blokajlar oluştururuz.aklımız olacak olmasına kilitlenir.bu da evrene senden şüphe duyuyorum mesajını yollar.karışık frekanslar alırız vs...

özetle sevgili arkadaşım, seni ne iyi hissettiriyorsa onu izle.demişsin ki kutu olayı beni iyi hissettirmedi.o halde sezgilerini anlık duygularını izle,evren zaten bize yol gösterir.metod :dilemek,istemek. yöntem:evrene güvenmek,iyi hissetmek...

yardımcı olabilmişimdir umarım kendimce.

Perşembe gecesi büyük enerjiyle burdayız.teşekkürler Yurdahal.

sevgiler.
ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla