Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2007, 01:24 AM   #37 (permalink)
orpheo
Teğmen

Tesekkür: 0
19 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
orpheo is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Karar aldim zayiflayacagim

Alıntı:
SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
slm orpeo senin yasin cok genc nede diyet yapma ihtiyaci duyorsunki? senin neyin var problemin ne neden okadar sen cok yedin?

ben 35yasima kadar kilo problemi yasamadim ama ben simdi 39yasindayim vede benim hormonlarimin duzeni bozduk..vede sigarayla alakali degil ama ben sigarayida biraktim kahveyi biraktim. benim duzenim dagildi ve 12kilo fazlam olduki 15 verirsem suoer olacak.

sen gercek nedeni istersen anlat senin neyin vardi yiyorsun ha birde ben evlendim onunda etkisi var yemegi fazla yememde

ya ben 2 hafta önceye kadar sosyal fobiktim sanırım.şimdi biraz daha rahat hissediyorum şu günlerde telkinleri dinlediğimden beri.şimdi tekrar vücut çalışıyorum.ben küçükken annem ve babam çalışıyolardı.hemde çok yoğun.bende hazır mamalarla büyüdüm tabii.dışarıda fazla çıkmayı sevmezdim.devamlı yemek sonra bilirsiniz malum son.ama onca diyet ve para tuzağından sonra ne diyet ne yemekten kısmak ne karışım.sadece basit matematik hesabı(işçiler ve depodaki mallar olayı).yanlız c vitaminini eksik etmeyin(c vitamini kapsüllerinden almayın sakın)herşeyin doğalı en iyisidir.hem motivasyon açısından hemde metabolizma hızlandırır.bende hastanede diyetisyene gittim.özel diyetisyenede.sonuç olarak onlara bayağı bi kazandırdım.:D
bu iş diyetle kısıntıyla olmaz.olsada tekrar alınıyo geri.ama spor yaşam biçimi haline geldimmi tamamdır.nerden hatırladığımı anımsamıyorum ama çok güzel bir sözdü;gündelik hayatımızdaki yaşadığımız sıkıntılar,stresler,olumsuzluklar vücudumuzda teker teker yağ dokuları olarak şekil alır.belli bi insan çoğunluğu için konuşuyorum.haftada yarım kilo verip sporuda düzeninize oturtturduğunuzda ideal kilonuza geldiğinizde zaten sağlıklı beslenip ihtiyacınız kadar yediğinizi görüceksiniz umarım.
blues serinletir.......<br />rock titretir..................<br />heavy metal iyileştirir .................<br /><br /><br /><br /><br /><br />toplam 8 kere kullanmış olduğum dunlop koşu bandımı satıyorum.sıfır modeli 950 ytl.ben 600'e bırakıyorum.televizyon sehpasını ve hertürlü techizatını yanındada veriyorum.
orpheo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla