05-01-2009, 12:36 PM
|
#2 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| merhabalar sefa.. ![](http://th236.photobucket.com/albums/ff312/utugay/th_1550570i52gp7xz6v.gif)
yanımıza hoşgeldin..
iki satırda yazıp geçmisin ancak bahsettiğin r konusu çok önemli.. ![9598](images/smilies/a141.gif)
seni kendi değerli yaşamından vazgeçirecek konu her ne ise asla bekletilmemeli.. birebir destek alabileceğin bir pisikolog ile görüş lütfen..
sen her şeyinle bu yaşamda ki en özel parçasın.. tıpkı bizler gibi.. sen olmassan bütün bozulur.. eksik kalırız.. yaşadıklarımız sadece daha mükemmel olabilmemiz için öğrenmemiz gerekenlerdir.. ![ark5](images/smilies/friends.gif)
şimdilik günde 1-2 saat kadar depresyon telkinini dinle.. ego + kendine güven telkinlerini ise hemen dinlemeye başla..
suçluluk telkini daha sonra ekleriz..
bir hafta sonra gelişmelerinden bizleri haberdar et.. ona göre listeni şekillendirelim..
bu arada bir defter edin .. sabah ve akşam 50 şer kez aşağıda vereceğim cümleyi yaz..
" kendimi sevgiyle affediyorum.. tüm olumsuz düşüncelerimi sevgiyle özgür bırakıyorum.. zihinsel ruhsal ve fiziksel olarak mutlu huzurlu sağlıklı yaşamayı seçiyorum.. bunu veya daha iyisini sevgiyle kabul ediyorum.. şükürler olsun şükürler olsun şükürler olsun..
bir de minik bir rica.. kendini depresyondayım diye tanımlama.. bakış açını değiştir.. örneğin de ki: "bu günlerde içim çok bunalıyor.. sıkıntılı hissediyorum.. kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum .. zavallı bir kişimiyim diye düşünürken buluyorum kendimi "
depresyon bir doktor tanımıdır.. içinde pek çok şeyi barındırır.. ve sen depresyondayım diye tek kelime ile olaya baktığında içinde neyi değiştirmen gerektiğinin ya da seni neyin hasta ettiğinin farkında olmassın.. halbuki içindekini duyguların ile tanımlarsan o zaman duygularını değiştirdiğinde nasıl da kolaylıkla iyileşeceğini farkedersin..
harika bir hafta geçirmeni dilerim.. ![](http://img81.imageshack.us/img81/3013/axillstudio1ey4ri.gif)
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
|
| |