Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2009, 02:36 PM   #4 (permalink)
banu
Üsteğmen

banu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,531
181 Mesajinıza toplam 1,120 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
banu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to all

Alıntı:
TUBAKA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese merhaba.

Yaklaşık 2 hafta boyunca günde 10 saat kadar ego güven güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinledim.
Kendimi oldukça huzurlu ve dingin hissettim. Bunun için çok teşekkürler.
Daha sonra kendine güven ve başkalarını önemsememe telkinlerini ilave ederek suçluluk telkinini dinlemeden çıkardım.
Ancak iş hayatımla ilgili çok hırçın hissediyorum. Yapı olarak zaten liderlik vasıflarına sahip, özgürlüğüne çok düşkün kendi bildiğini yapan biriyim. Bu müzikleri dinledikten sonra sanki daha agresif hırçın oldum. Tabi bu içimde fırtınalar kopmasına ve yöneticime karşı agresif tavırlar sergilememe neden oluyor.
Acaba bu duyguların nedeni dinlediğim müzikler mi ? Ne tavsiye edersiniz ?

Teşekkürler.
sevgili tubaka, ben de az önce listemden kendine güven ve koruma kalkanını kaldırdım...çünkü bende de müthiş bir huzursuzluk oluştu.suçluluk ve ego telkinlerini dinlerken kendimi çok iyi hissediyordum oysa...senin aracılığınla sevgili shamanic den bu sorunun yanıtını ben de aldım:)bunu dile getirdiğin için teşekkürler...mutlu gelişimler...
banu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla