Ynt: Telepati Hakkında Bende mistik telapatikolaylar cok olur. sizlere anlatsam benden korkarsiniz ama birseyimi anlatayim.
birgun hollandali kiz arkadasim bana geldi dediki haydi giyin dansa gidyoruz. uc batan gittik dans ispanyol dansi illada ikikisyle yapiliyor kiz kiza asla olmaz erkek erkegedeolmuyor bayan ve erkek sadece dans edebilir bizim turkler gibi dgeil yani.
neyse ben ispanyol dansindan hic anlamam yanimdaki genc ve guzel olan hollandali arkadasim dansin dersini aldi ve super dans ediyor diger kizda oyle ama dans etmek icin bekliyolar cunki orda bekliyceksin bir erkek gelicek ve seni dansa kaldiracak. piste bir erkek var ama nasilguzel dans ediyor sizlere anlatamam tumbayanlarin gozu o beyde muzik bitiyor ve adamin karsinda baska bayan adamcagiz hic bos kalmiyor deidmki bizim kizlara banin az sonra bu bey beni dansa kaldirmaya gelecek guldurlar heheehe..neyse adam dans ediyor bitti muzik tam bana gelecek baska bayan karsina geciyor ve ben artik biraktim adamla telapati kurmayi ve birden adam karsimda elini uzatti bana gel sneinle dans etmeyi cok istiyorum bende dedimki ama ben istemiyorum wave adam dediki bunu bana yapamasin ben rezilolurum bos donersem dedimki ben dans edemiyorum olsun dedi kizilderiliye benzeyen guzel bayan olsun dedi elimden tutu ve beni piste cekti ve muzik bitti beni yanagimdan optu tesekur etti biz oryi terk etik ve hallakizlar konusrlar hakimda bu kadindan korkulur diye 44
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. |